Dit ben ik

Een project over de zoektocht naar mijzelf en waarom ik onzeker ben bij onbekende mensen. Dit boek is een dummy voor het uiteindelijke boek, welke 1m x 2m groot moet worden. Het is de bedoeling dat je het boek niet in je eentje open kunt maken en moeite moet doen om een kijkje in het boek te kunnen nemen. Dit staat symbool voor de manier hoe je mij kunt leren kennen, wanneer je zelf geen moeite doet of geen interesse toont, zal ik mij ook niet aan jou openstellen. Wanneer jij interesse toont, zal dit ook wederzijds zijn en zul je ook wat terug ontvangen. Wanneer je het boek open hebt gekregen, zul je meer over mij te weten komen door de teksten die ik over mijzelf in het boek heb geschreven.

ditbenik4

ditbenik29

ditbenik31

ditbenik33

ditbenik34

ditbenik35

ditbenik36

ditbenik37

ditbenik38

ditbenik39

ditbenik41